ЗА НАС

Logo Final 111

Създадохме Flora Decor през 2011г. Водеше ни мечтата да създаваме красота и да изразяваме истинската си същност. Работата ни с цветя започна като терапия за душата. Поглеждайки назад, пътят на Flora Decor всъщност е път към нас самите. Път към себепознание, осъзнатост, вдъхновение, свързаност.

За нас Flora Decor е споделеност и катализатор на творческа енергия. Вярваме, че човешката природа копнее споделеността. Затова тук празнуваме осъзнатата, естествена потребност от споделеност. И вдъхваме на този празник богат заряд от живот. Умеем да се възхищаваме на любовта и да я виждаме в очите на онези, които са взели осъзнатото решение да влязат в дълбок съюз. Подхождаме със съзнанието за голяма отговорност към създаването на атмосферата, декора и флористиката за Вашата сватба.

Сърцата ни преливат от радост и благодарност всеки път, когато даваме чатица от нас за Вашата сватба или събитие. За нас всеки Ваш повод е едно малко чудо. Защото където има голям заряд от любов, винаги стават чудеса.

ОЩЕ ОТ НАС

Доставка на цветя Варна
Доставка на цветя Варна
Доставка на цветя
Доставка на цветя Варна

P.S. Ако желаете да се свържете с любим човек с или без повод, можете да го направите чрез цветята, като ни се доверите за доставка на цветни композиции и букети. 

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Направете запитване за изготвяне на индивидуална оферта за Вашата сватба или събитие.

Свържете се с нас